Wat kan ik voor u doen?

Logo & Huisstijl

Een sterke identiteit staat aan de basis van uw merk of organisatie. Ik ga samen met u op zoek naar een visueel concept.

Dankzij een slim uitgewerkt logo en een doordachte huisstijl kan uw organisatie zich ontwikkelen tot een herkenbaar merk met een eigen uitstraling.

Een merk dat het juiste verhaal vertelt.

Grafisch ontwerp

Met stijlvol en professioneel drukwerk geef ik uw organisatie een extra impuls. De geloofwaardigheid naar uw doelgroep vergroot hierdoor aanzienlijk.

Ik hecht enorm veel belang aan drukwerk van een hoogstaande kwaliteit. Ik denk graag mee over papierkeuzes, drukgangen, kapvormen, enz…

Websites

Online kan uw merk, bedrijf, organisatie of product heel direct contact leggen met uw (potentiële) klant.

Mijn expertise is het vertalen van uw merkidentiteit naar een bijzondere website en user experience.

Hierbij streef ik naar de perfecte balans tussen vorm en inhoud.

Marketingcampagnes

Ik ontwikkel effectieve campagnes waarmee u uw doelgroep bereikt. Mijn campagnes richten zich op die plekken waar uw doelgroep zich bevindt, of het nu gaat om adverteren via traditionele gedrukte media, web, social media, direct mail of video.

Marketingstrategie

U wil een product of dienst succesvol naar de markt brengen? U wil uw activiteiten doen groeien of meer uit de markt halen? U wil uw onderneming herpositioneren en nieuw leven inblazen?

Ik geef u strategisch marketingadvies en schrijf een plan voor uw bedrijf of organisatie.

Gebruikersonderzoek

Met een gebruikersonderzoek achterhaal ik het gedrag van de gebruikers van uw product, dienst of website en onderzoek ik waar zij mogelijke problemen ervaren.

U krijgt een inzicht in de behoeftes en verwachtingen van uw doelgroep en de sterke en zwakke punten van uw product of dienst.

Ik maak een rapport dat u voldoende input geeft om concrete verbeteringsacties te gaan uitwerken.

Event & Catering

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte feestplanners die met u meedenken opdat uw feest vlot en zorgeloos verloopt.

U kunt kiezen uit onze verschillende formules voor feesten of kiezen uit het ruime aanbod van onze traiteurdienst.